Deurwaarder Amsterdam

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Amsterdam? Wij van Cohen de Lara leveren maatwerk met een persoonlijke, informele, touch. Één en ander uiteraard wel op dusdanige wijze dat uw wederpartij doordrongen is van de ernst en de spoedeisendheid van uw zaak. Wij begrijpen dat snelheid en accuratesse essentieel zijn voor een goede uitoefening van onze werkzaamheden. Daarom krijgt u bij ons geen telefonisch keuzemenu, maar wel het persoonlijke mobiele telefoonnummer van de gerechtsdeurwaarder, zodat u als opdrachtgever direct en goed geholpen wordt.

Maar wij vinden een respectvolle menselijke benadering van uw wederpartij ook zeer belangrijk en dragen dat graag uit. Wij laten mensen met structurele betalingsproblemen niet verzuipen, maar zullen hun ook altijd trachten te bewegen om de problemen op te lossen. Dat wij een klein kantoor zijn, helpt daarbij zeer, zo is onze ervaring.

Onder deurwaarder Amsterdam verstaan wij Amsterdam en de direct daaraan grenzende plaatsen. Betekening binnen dit gebied gebeurt nagenoeg altijd op de dag van aanlevering of de daarop volgende werkdag

deurwaarder amsterdam

 

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

 

Contact

Testimonials

Bij deze wil ik jouw bedrijf bedanken voor de ondersteuning bij het binnenhalen van uitstaande facturen. Op een snelle en effectieve wijze heb je inmiddels al een aantal facturen voor mij kunnen innen die zeer waarschijnlijk anders nooit betaald zouden zijn. Dit alles tegen een goede prijs/prestatieverhouding.

D. H. van Zoomeren

Als advocaat heb je regelmatig te maken met deurwaarders. De afgelopen jaren ben ik er achter gekomen dat de kwaliteit, bereikbaarheid en dossierbehandeling van deurwaarders sterk kan variëren. Sinds 2011 maak ik gebruik van de diensten van Cohen de Lara. Wat opvalt zijn de “korte lijntjes” en goede bereikbaarheid. Als je belt heb je gelijk een medewerker aan de lijn die op de hoogte is van het dossier

A. de Hagenstein, Advocaat