U heeft een vordering?

Klik hier om uw vordering direct in te dienen. Wij voorzien u graag in de juiste effectieve ondersteuning bij het incasseren. Wij doen er alles aan om in contact te komen met de wederpartij en uw vordering te incasseren zonder dat er een rechter aan te pas komt. Maar als dit niet lukt, kunnen wij desgewenst een procedure voeren en daaropvolgende gerechtelijke invordering.

Lees verder

ambtelijk-1


U heeft een ambtelijke opdracht?

Onze core-business. Omdat wij veel ervaring hebben in deze (spoed) opdrachten zijn we hier goed en snel in. Klik hier om contact op te nemen voor het aanbrengen van een opdracht. U ontvangt dan spoedig een opdrachtbevestiging, zodat u weet dat uw opdracht in goede handen is. Indien nodig of gewenst nemen wij nog even contact met u op, om de zaak door te spreken.

Lees verder

brief-1


U heeft een brief ontvangen?

Het belangrijkste is doe iets en neem contact met ons op of betaal het openstaande bedrag! Het weggooien van de brief of stukken lost uw schuld niet op. De kans is groot dat er bij geen reactie of betaling, kostenverhogende maatregelen worden genomen. Direct betalen? Maak het openstaande bedrag over naar ons onder vermelding van uw dossiernummer en achternaam.

Lees verder

 

 

Meer weten?

Neem direct contact met ons op

 

Contact

 

 

cdl-12

 

 

Rogier Cohen de Lara

Gerechtsdeurwaarder

“Ik denk niet in protocollen maar in oplossingen!”

Testimonials